VLOG 2 – Jag har sadlat om

När jag bestämmde mig för att flytta så lämnade jag inte bara Sverige, utan en stor del av mitt liv…  Jag har sedan barnsben haft en stor passion för ridsport och konsten att tala med hästar. Jag tillbringade större delan av mitt liv i stallet och i sadeln.

Under helgerna var det tävling, och ja det var hoppning som gällde! Känslan av att flyga tillsammans med en sin andra halv och utvecklas mot högre höjder var det jag brann för. I samband med mitt beslutat för att flytta var jag tyungen att sälja min fanatsiska häst. Jag som hade haft honom sedan han var en liten bebis… Vi har lärt varandra otroligt mycket, kämpas tillsammans och utvecklats till en mycket hög nivå.

Det finns inget som kan ersätta ens realtion med sin häst – men nu har jag funnit något. Något som jag känna samma frihetskännsla med.

Jag har alltid haft en inrelängtan av att utforska världen. Leva ett liv där ingen dag är den andra lik. Och när jag hittade min kärlek som hade samma livsfilosofi – då fanns det ingen återvändo.  Vi delar nu samma intresse ute i havets vågor.

Jag har nu börjat kitesurfa! Vad är det undrar du nog nu… Kika in på min VLOG så berättar jag mer!

Dela mer än gärna med dig om du har du någon fråga eller fundering! <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *