Vårt hem är där vi parkerar

Där stod hon… Blå som himlen med glödande runda lampor, som gör henne till den gladast bilen jag någonsin har sett. Hon kommer vara vårt mobila hem med fyra hjul. Hon kommer ta oss till de bäst vågorna och grönaste skogarna. Hon kommer vara vårt hem var vi än parkerar. 

När vi landande med flygplanet i Cape Town så hämtad Anthony (Floyds pappa) upp oss med våran van. Vi sände Anthony att hämta upp vanen så vi hade inte sett henne tidigare. Så det var första gången vi såg henne i verkligheten och ja – det var kärlek vid första ögonkastet.

 Första natten som vi sov i vanen, vaknade vi upp av ljudet från regnet som träffade plåten och sakta rann ner. Det påminde mig om när jag var liten och tältade utanför vårat hus i trädgården…Känslan var den samma, känslan av att vara närmare till det fria livet, att vara närmare till naturen.

Just nu står vi parkerad utanför Anthonys hus för att göra några enkla uppgraderingar och samtidigt ha tillgång till de basala behoven. Vi kommer att utforska Syd Afrika och våran van under de närmaste tre månaderna för att se vad vi behöver, som vi kan få tag på här i Cape Town. Innan vi ger oss av för längre äventyr, genom kontinenterna.  För målet är att ta oss till Sverige – men… resan är fortfarande målet!

Vi kommer att finansera vår resa genom att designa logotyper, så behöver du en logga, kika in Logos For Ga$, du kan även följa vår resa på vår gemensamma blogg här: The gallivanting Life.  Följ med på vår resa så ses vi vid vår nästa destination!

Ps. Vi är fortfrände i jakt på ett namn till vår blåa pärla, så har du ett förslag – kommentera mer än gärna och dela med dig! 🙂 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *