The Gallivanting Life

Att kunna ta oss själva från Floyds “hem” till mitt “hem” har alltid varit en drömtanke och en sak vi brukar säga till varandra på skoj. Varför det enbart känts som ett skämt beror på att Floyd kommer från Cape Town i Sydafrika och jag kommer från Uppsala i Sverige. Det är en lång bit… (ca: 14 713km)

Nu ska vi ta och göra det till verklighet! Vi har köpt oss en van. En van som kan ta oss vart vi vill på denna fantastiska jord. En van som vi kan bo i. En van som kommer ta oss genom Afrika till Skandinavien – från Floyds “hem” till mitt “hem”. 

Vi har under en tid sökt efter den perfekta vanen, vilket inte var det enklaste… Men plötsligt var hon där, baby blå med fyra runda lampor som ger henne det gladaste ansiktet en bil kan ha.

Genom vår resa kommer vi stanna och jobbar volontär på ekologiska och parmaodlingar, surfa längs de blå vågorna och utforska vad livet har ett erbjuda med hopp om att lära känna oss själva.

Jag kommer skriva här om våran resa och mina djupaste tankar kring de platser och länder vi kommer att besöka. Genom kontinenterna kommer vi att dokumentera gemensamt på The Gallivanting LifeVi kommer även designa loggor under namnet logos for gas.  

 Är så tacksam att jag kan dela med mig av denna fantastiska resa – har du några funderingar eller ska du ut och resa, lämna mer än gärna en kommentar och berätta

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *