En ny jord

Björkens långa grenar hänger ner och svajar till och från som en hamrmonisk pardans med vinden. Fåglarna kvittrar med lövens darrlande ljud som bakrund. Sommaren är här och jag kan inte undgå att känna vad tiden verkligen har flygit förbi… Sist jag skrev här var Willow fortfarande i min mage och snön låg som ett täcke över oss.  Nu fem månader senare har vi blivit en familj!

 

En ny värld har öppnat sig framför mina ögon när Willow kom till oss. Denna värld har gett mig en insyn om livet och hur fantastiskt det verkligen är. Det har gett mig en inre chans att växa som varelse och att vakna upp. Linjen mellan mitt inresyfte och verkligheten rör sig mot varandra.

 

 

För några veckor sedan köpe vi en till VW Van. Denna pärla är från 1977 och har många år till att gå. Vi ska göra allt vi kan för att få den rulla längs europasvägar med vårat lilla hem på ryggen.  Om du vill läsa mer om vår pärla kan du kika in på Floyd och min gemensamma blogg: Gallivanting.life  

 

 

Vi har så mycket kvar att utforska på denna värld… Jag kan inte bärja mig ett upptäcka den genom Willows nyfika och klara ögon. I dem är allt utan titlar och namn, i ett barns ögon är tingen så mycket mer än så. Att se verkligheten med för vad den är. 

 

 

Vi intväntar Floyds permanenta visum som just nu är under process hos Migrationsverket. Har hört av andra familjer som är i samma situation som oss att det kan ta väldigt lång tid… Vi ombeds att inte lämna landet under denna process då det kan medföra komlikationer på beslutet. Vi tar en dag i sänder och njuter av nuet. Vad som än händer i framtiden så kommer den leda oss dit vi vill, varesig det tar en, två omvägar eller raka spåret så kommer vi dit. Insikten i det ger ett fredfullt lugn som acceptans. Livet kommer alltid ge oss den mest behövande eferanenheten för själens evulution.

 

 

 

2 Comments

  1. Emma

    Hej!

    Vilken inspirerande blogg du har, ressuget stiger till 100 %. Jag planerar en kortare resa till Zanzibar och har lite frågor jag skulle vilja ställa till dig som har bott där. Har du någon mejladress jag kan mejla dig på? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *