Tillbaka till Sverige – Höggravid och Nygift

Efter tre månaders resande runt om i Sydafrika så är vi nu tillbaka i min lilla hemort i Sverige. Det känns nästintill obegripligt hur mycket som har hänt den sista tiden.. Och mer komma skall! . Är nu gravid i v.39 och önskar och hoppas på att föda inom kort. Börjar kännas i kroppen att det snart är dags. Är så tacksam att min gravidresa har gått så bra utan några komplikationer – so far so good!

 

 

Vi har även hunnit med att inta 2018 med att gifta oss!  Vi hade en borglig vigsel  i Gävle Stadshus med två av mina närmaste vänner som vittnen. Då jag länge har känt att jag vill leva restan av mitt liv med min man så var en vigsel ingen större tillställning.  Festligheterna tar vi senare när våran son har kommit ut till världen! Känslan av att titta sin livsparner i ögonen samtidigt som vigselförättaren läser upp våra lovord är något som jag alltid kommer ha i kvar i mitt minne. 

 

Mina tankar inför framtiden är väldigt öppna och samtidigt oklara. Då vi fortfarande inväntar svar från Migrationsverket om min mans förlängningsvisum i Sverige har beviljats eller inte så går mycket energi till att tänka tusen varv runt jorden på vad som komma skall… Som gravid är det väldigt stressand, försöker verkligen ta varje dag som den kommer och inte ora mig för något jag nu inte kan påverka längre meeen ibland är en inte mer än en människa… Samtidigt vill vi så fort våran son är tillräckligt gammal ut och utforska mer av världen där ute. Vi har kikat in Indien som ett alternativ dels för att det är Viseringsfritt under 60 dagar för mig och min man (yay) och för att jag vill se mer av de spirituella kulturen och den fantastiska natur som löper kring den västra kusten. Om allt går som vi hoppas med födelsen, våran sons utveckling och visum så planerar vi att resa i sommar. Just nu känns det väldigt långt bort då det är mycket som ska ske och bli klart innan. Med en grundplan och hoppet i behåll så satsar vi på det och ber till universum. 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *